Despre noi

Men’S Cave este o afacere de familie condusă de Raluca și Sorin. Îndrăgostiți de tot ceea ce înseamnă frumos, cei doi și-au unit pasiunea pentru moda masculină și experiența în industria ușoară, iar ceea ce a luat naștere este un  showroom cu suflet, un ’Lifestyle Boutique’, unde clienții sunt întotdeauna îndrumați și consiliați pentru a găsi ținuta potrivită evenimentului la care trebuie să participe și bineînțeles un nou brand romanesc – Men’s Cave.


Ea mai visătoare, el mai riguros, dar ambii foarte atenți la detalii. Împreună se completează de minune, iar asta se simte încă de când pășești pentru prima dată la Men’S Cave – Lifestyle Boutique.

Business-ul pe care l-au conceput și căruia i-au dat viață împreună înseamnă foarte mult pentru ei și își doresc ca această pasiune să fie împărtășită în viitor și de fiul lor, David.

De ce Men’s Cave?

Pentru că bărbații din România vor avea mereu nevoie de un loc al lor  în care să găsească ceea ce au nevoie de la sacouri, cămăși, veste, pantaloni până la articole tricotate și pantofi, de un raport corect dintre calitate și preț, consiliere și sfaturi sincere.

Pentru că o ținută nu e niciodată completă dacă nu pui suflet atunci când o alcătuiești,  Raluca se implică întotdeauna 100% și oferă sfaturi utile clienților ei.

Mulți dintre ei au devenit clienți  fideli, iar calitățile cu care se prezintă magazinul și ce doi proprietari în fața acestora îi fac să creadă cu tărie că aceasta este o afacere care își va lăsa amprenta în viitor.