Colecția
Toamnă — Iarnă ’17

Colecția te duce cu gândul la gentilomul englez, materialele folosite sunt mai grele, iar tiparele, așa cum v-am obișnuit, sunt de actualitate.

Colecția AW17 este definită de creativitate fiind structurată în jurul unui concept mix & match, piesele din colecție completându-se în moduri neobișnuite și spectaculoase. Colecția te duce cu gândul la gentilomul englez, materialele folosite sunt mai grele, iar tiparele, așa cum v-am obișnuit, sunt de actualitate.

„După ce am reușit în anii trecuți să lansăm peste 1000 de produse create și fabricate 100% în România, continuăm aventura produselor Made in România și prin completarea colecției toamnă – Iarnă 2017 cu bretele cu prindere din piele dezvoltate si preduse pe plan local.”

Datorită faptului ca am avut cereri, am mărit plaja tiparelor pentru sacouri până la mărimea 60, pentru anumite modele. Ca și până acum sacourile noastre sunt semicăptuțite, foarte ușoare, au butoniere funcționale iar la umăr s-a adaptat tiparul pentru a obtine o vestabilitate cât mai bună.

Odată cu noua locație din Sun Plaza, a crescut și colecția de pantofi, îmbinând culorile toamnei cu o piele de calitate, am reușit să lansăm o colecție unică de pantofi.

De asemenea am lărgit și colecția de cravate, printr-o selecție de modele noi, făcute manual în România, din cele mai fine țesături speciale din Italia.

La fel de mândri sunt și de echipa pe care au avut-o alături:

Fotograf:
Ciprian Strugariu
Modele:
Ștefan Cobori și Răzvan Popa
Hair Styling
Cristian Sava / Urban Hairdressers
Creative Team
Raluca Huzum, Sorin Șurghie, Thomas Adesman


Puteti vizualiza, mai jos, noua colectie.