Colecția
Toamnă — Iarnă ’17

Sezonul toamnă – iarnă 2016 a venit cu o colectie complet nouă, 100% concepută „in house” și produsă în România de către echipa Men’s Cave.

Ce înseamnă noua colecție? Țesături fine, lâna super 100’S, super 110’S, croieli noi, combinații relaxate, calitate ireproșabilă și eleganță cât cuprinde. Pe scurt, filosofia Men’s Cave – Lifestyle Boutique.

„Încercăm să dăm un suflu nou stilului vestimentar pe care bărbatul din România îl poartă în acest moment. Sacourile, vestele, pantalonii sunt oferite clienților ca piese separate și sunt gândite să se poată combina foarte bine între ele, dar și cu alte produse. Astfel putem face dintr-o ținută elegantă una smart casual doar schimbând piesele între ele.”

„Colaborarea pe partea de țesături, cu un furnizor din Italia, ne-a ajutat foarte mult pentru ca am avut o diversitate mare de țesături din care să alegem și am încercat să aducem în colecția ready to wear țesături care în mod normal se folosesc doar la produsele made to measure”.

Încă de la începutul business-ului, cei doi proprietari au vrut ca hainele să le poarte amprenta, să îi reprezinte în totalitate și să fie obiecte vestimentare cu suflet românesc. Datorită faptului că au reușit să producă această colecție în România, într-o fabrică cu tradiție în confecțiile pentru bărbați de peste 20 de ani, visul lor a devenit realitate.

Amândoi s-au implicat personal în alegerea țesăturilor, a croielilor și a formelor hainelor, iar rezultatul final este unul de care sunt foarte mândri.

Același lucru îl putem spune și despre noua colecție de pantofi care le poartă amprenta în totatlitate. Au decis că trebuie să pună în aplicare toate ideile pe care le au, să îmbine țesături cu piele, să apeleze la combinații de culori mai neobișnuite, pentru a aduce în prim plan o colecție cu adevărat diferită și originală.

La fel de mândri sunt și de echipa pe care au avut-o alături:

Fotograf:
Ciprian Strugariu
Modele:
Ștefan Cobori și Răzvan Popa
Hair Styling
Cristian Sava / Urban Hairdressers
Creative Team
Raluca Huzum, Sorin Șurghie, Thomas Adesman


Puteti vizualiza, mai jos, noua colectie.