Colecția

 

SS ’19


O nouă filă se scrie în cartea brandului Men’s Cave.

O nouă colecție dedicată sezonului primăvară vară 2019 a luat naștere din dorința de a aduce în atenția bărbatului roman ceea ce considerăm noi că ar trebui să se poarte pe stradă dar și la cele mai importante evenimente din viața fiecăruia.
Amestecul de culori propuse, împreună cu texturile și construcția cât mai ușoară și lejeră a sacourilor sunt ingredientele care îmbinate potrivit duc la ținute optime, cu stil dar și confortabile. Colecția de veste vine să adauge o notă mai retro, mai elegantă sau chiar mai casual, în funcție de combinația sau textura aleasă.

Continuăm să producem colecția de ceremonie prin care vream să transmitem că eleganța și stilul primează în fața modei și a trendurilor. O ținută corectă dar în același timp simplă este mai greu de construit decât pare.

Ne mărim colecția de pantofi, care vin să întregească ținutele propuse. Același lucru se întâmplă și cu accesoriile pe care le puteți găsi la Men’s Cave. Pentru ca accesoriile fac diferența, în colecția noua, veți gasi de la cravate handmade până la papioane selfie, într-o gamă largă de culori și texturi.

La toate acestea se adaugă consultanța primită din partea colegilor noștri cât și ajustările care vin să optimizeze serviciile oferite.
Vă așteptăm cu drag în Sun Plaza, la etajul 1, pentru a intra în lumea noastră o lume a bunului gust, a clasei, eleganței dar și o lume a inovației mai mult decât un produs anume.

Echipa:

Fotograf:
Ciprian Strugariu
Modele:
Ștefan Cobori, Răzvan Popa
Creative Team
Raluca Huzum, Sorin Șurghie, Emanuel Puchiu, Thomas Adesman


I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.