Colecția
Primăvară — Vară ’18

Colecția primăvară- vară 2018 se dorește a fi o colecție mai matură, dar fresh în același timp.

Colecția primăvară- vară 2018 se dorește a fi o colecție mai matură, dar fresh în același timp, cu mai multe culori și piese care ne pot duce de la o petrecere pe malul mării la un garden party, la un cocktail party, la un black tie și pe urma înapoi în zona de smart casual și chiar office.

În această colecție, am îmbinat ideile noastre cu cele ale clienților noștri și am reușit să mai facem un pas înainte cu acest concept ’mix and match’ pe care îl promovăm și în care credem cu desăvârșire. Hainele noastre se vor potrivi cu garderoba voastră la fel de bine pe cât se potrivesc și între ele. Sunt gândite să fie cât mai versatile și să vă scoată în evidență într-un mod cât mai plăcut cu putință.

Noua  colecție va propune și o colecție mai vastă de cravate hand made, papioane, bretele, batiste, butoni, dar și colecția de pantofi care este într-o continuă evoluție.

Vă așteptăm cu drag în Sun Plaza, la etajul 1, pentru a intra în lumea noastră o lume a bunului gust, a clasei, eleganței dar și o lume a inovației mai mult decât un produs anume.

La fel de mândri sunt și de echipa pe care au avut-o alături:

Fotograf:
Ciprian Strugariu
Modele:
Ștefan Cobori, Răzvan Popa și Cosmin Tudoran
Hair Styling
Cristian Sava / Urban Hairdressers
Creative Team
Raluca Huzum, Sorin Șurghie, Thomas Adesman


Puteti vizualiza, mai jos, noua colectie.