Colecția
Primăvară — Vară ’17

Așa cum v-am obișnuit, noua noastră colecție Primăvară — Vară 2017 este o colecție 100% concepută de către noi și produsă în România de către echipa Men’s Cave.

Despre ce este vorba în noua colecție? Despre reinterpretarea reverului satinat, despre înlocuirea nasturilor îmbrăcați cu unii texturați, despre confortul pe care un sacou, care are spatele semicăptușit, îl conferă, despre  materiale de calitate, despre calitate ireproșabilă și nu în ultimul rând despre eleganță.

„Pentru că dorim să promovăm lucrurile produse în România, dezvoltarea brand-urilor locale, cât și creșterea producție locale am ales să plasăm comenzile noastre exclusiv în fabricile din țară.”

Colecția de Primăvară – Vară 2017 Men’s Cave duce mai departe călătoria începuta de Raluca și Sorin în urmă cu trei ani de zile.

“Pentru că ne dorim să fim alături de clienții noștri în cele mai importante clipe, am decis să introducem în gama noastră de produse și ceea ce, în viziunea noastră, se poate purta în astfel de momente.”

Colecția Primăvară – Vară 2017 cuprinde și “Colecția de Ceremonie”, o linie de produse care se va regăsi permanent în magazinul nostru.

“Țesăturile sunt de cea mai bună calitate și deși o ținută de ceremonie clasică ne condiționează la culoarea neagră am îndrăznit prin cateva țesături mai diferite ca textură și model să oferim un dinner jacket cu personalitate, dar classy în același timp”

La fel de mândri sunt și de echipa pe care au avut-o alături:

Fotograf:
Ciprian Strugariu
Modele:
Ștefan Cobori și Răzvan Popa
Hair Styling
Cristian Sava / Urban Hairdressers
Creative Team
Raluca Huzum, Sorin Șurghie, Thomas Adesman


Puteti vizualiza, mai jos, noua colectie.